Netwerkdiensten

Een bedrijfsnetwerk is vandaag onmisbaar. Een netwerk dat niet goed functioneert is dan ook onaanvaardbaar.
Wij kunnen u helpen bij het installeren en onderhouden van uw bedrijfsnetwerk en alles wat daarbij komt kijken.

 

CloudNetwerkbeheer
Naast uw computers en servers heeft ook het netwerk onderhoud nodig. Wij zorgen door middel van monitoring en proactief onderhoud voor een vlekkeloze werking van zowel bekabelde als draadloze netwerken.

 

Wireless

Draadloze netwerken
Een wifi netwerk is vandaag niet meer weg te denken. Maar uw gebruikerservaring en de kwaliteit van het netwerk hangen af van het ontwerp en de gebruikte hardware voor dit netwerk. Of het nu een intern draadloos netwerk is of een Point-to-Point draadloze verbinding tussen gebouwen, wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste technologie en oplossing.

 

 

VPN & Remote AccessBeveiliging
Vandaag is beveiliging meer dan ooit een actueel onderwerp en iedereen kan slachtoffer worden van beveiligingsincidenten.
Wij kunnen u helpen bij het inschatten van beveiligingsrisico’s , dit zowel van externe als interne factoren.
Bent u niet zeker van uw netwerk? Wat zijn de gaten en beveiligingsrisico’s? Wij kunnen deze vraag voor u beantwoorden.

 

WAN

Internet en WAN verbindingen
Uw bedrijf kan niet zonder internet. U heeft er misschien nog niet bij stil gestaan hoe onmisbaar internet eigenlijk is geworden.
Daarom is het belangrijk een goede en vooral betrouwbare partner te vinden voor uw internetconnecties. MIRSYS werkt enkel samen met de beste spelers om u zo de correcte oplossing te bieden. Wij kunnen u helpen met Internet , Fiber, IPVPN/MPLS, 3 & 4g etc…

 

Comments are closed