Security

Wanneer IT cruciaal wordt binnen uw bedrijf wordt ook beveiliging een belangrijke factor. Tenslotte gaat het over uw bedrijfsgegevens.
Wij kunnen u helpen bij het inschatten van beveiligingsrisico’s , dit zowel van externe als interne factoren. Onze experts zorgen ervoor dat uw data juist beveiligd is en enkel beschikbaar voor de juiste personen.

Naast cybersecurity kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van camerabeveiliging gebaseerd op IP camera’s.

FirewallFirewalls
De firewall is uw eerste bescherming tegen dreigingen van buitenaf en controleert of er geen ongewilde connecties binnen -en/of buitengaan.
Steeds meer bedrijven worden slachtoffer van hacking en andere inbraken. Een goed geconfigureerde firewall neemt deze zorgen weg.

 

Anti-Virus

Anti-virus
Elk systeem heeft zwakheden, en kwaadwillenden zullen deze altijd willen misbruiken. Om dit te voorkomen heeft u naast een gezond verstand ook een antivirus oplossing nodig. MIRSYS zorgt voor uw veiligheid door enkel samen te werken met erkende spelers en uw software up-to-date te houden.

 

VPN & Remote Access

Externe toegang
U wil steeds uw documenten en bedrijfsdata kunnen raadplegen, maar dan op een veilige manier?
Wij zorgen voor een beveiligde verbinding tussen uw computer en het bedrijfsnetwerk, waar u ook bent!

 

Beveiliging

Encryptie en databeveiliging
Wat bij verlies of diefstal van een computer of randapparaat? Heeft iedereen dan toegang tot de inhoud?
MIRSYS zorgt voor een stevige encryptie zodat de gegevens op uw toestellen enkel bekeken kunnen worden door de juiste personen.

 

Heeft u twijfels over uw beveiliging? Wat zijn de gaten en beveiligingsrisico’s?
Contacteer ons voor een security audit van uw netwerk.
Tijdens deze audits testen we uw systemen en netwerk op verschillende niveau’s, en na afloop bezorgen we u een rapport met de gevonden problemen en de mogelijke oplossingen om deze te verhelpen.

Comments are closed