Camerabewaking

Milestone Xprotect
U wil uw bedrijf uitrusten met camerabewaking?

Milestone Systems is de wereldwijde leider op het gebied van open platform IP video management software (VMS) en de Xprotect VMS wordt gebruikt door meer dan 100.000 bedrijven werelwijd. Xprotect is gebruiksvriendelijke en toch zeer krachtige software die is ontworpen met een open architectuur. Dit wil zeggen dat Xprotect producten compatibel zijn met vrijwel alle IP camera’s , encoders en digitale video recorders. Zo heeft u de vrijheid in keuze van de toestellen die bij uw omgeving passen en heeft u geen vendor-lock-in gevoel.

Doordat Xprotect gebaseerd is op een echt open platform heeft u de mogelijkheid deze oplossing te integreren in de beste analyse –en bedrijfstoepassingen en mee te groeien met toekomstige innovaties. Of u slechts een paar of duizenden camera’s wil gebruiken, er is steeds een Xprotect oplossing om dit te realizeren. Hieronder kan u meer lezen over de verschillende functies en licenties.

MilestoneProducts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de voordelen van Xprotect software

Open platform
Een typisch IP camera bewaking systeem bestaat uit verschillende componenten, die allen van dezelfde leverancier dienen te komen. Wanneer u voor Xprotect kiest bent u vrij in de keuze van de hardware (camera’s , servers, dvr, switches etc…) Zo beslist u zelf welke investering u wenst te maken voor de noden van uw bedrijf.

Video enable
Het open platform maakt het makkelijk om verschillende analyse, rapportage en productiesystemen naadloos te integreren in één oplossing. Zo kan u uw camerabeelden gebruiken voor meer dan alleen bewaking. Denk dan aan: training, quality assurance in productie en logistiek, verzekeringsclaims en omgevingstoezicht.

Future proof
Alle Xprotect oplossing zijn makkelijk schaalbaar zodat uw systeem moeiteloos kan groeien en upgraden naargelang uw noden en budget. Het flexibele licentie model geeft u de vrijheid om nieuwe technologiën en functies toe te voegen wanneer deze nodig zijn of beschikbaar worden. Zo blijft uw oplossing innovatief en performant.

MIRSYS helpt u graag bij het selecteren en implementeren van de juiste oplossing voor uw bedrijf.
Contacteer ons voor meer informatie

Comments are closed